top of page

MAJOITU BROBÄCKISSA

Maaseudun tunnelmaan

Tervetuloa nauttimaan maaseudun tunnelmasta tilallemme. Majoitu yhdeksi yöksi tai pidemmäksikin aikaa. Meillä on kaksi erillistä mökkiä edulliseen yöpymiseen - viihtyisä vierasmaja ja kotoisa mökki. Lisäksi maatilan tunnelmaa aidoimmillaan pääset kokemaan majoittuessasi tallin ylisillä. Tarjoamme räätälöityjä lisäpalveluja vieraidemme tarpeisiin.

 

Ympärillämme on ainutlaatuinen luonto vaellusreitteineen ja marja- ja sienimaastoineen. Tunnelmallinen Fiskarsin ruukkikylä taide- ja käsityöpajoineen, ravintoloineen ja pikkukauppoineen on pyöräilymatkan päässä. Tarjoamme polkupyörät vieraidemme käyttöön. Järjestämme myös vene- ja kalastusretkiä Raaseporin kauniiseen saaristoon sekä elämyksellisiä ratsastusretkiä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy lisää!

"Todella kaunis mökki idyllisessä maalaismaisemassa. Suojaisa ja kaunis pihapiiri jossa myös tyylikäs kesäkeittiö ja puilla lämmitettävä pihasauna ja palju. Täydellisen pehmeät löylyt. Ulkosuihku oli ihana elämys raikkaalla sadesäällä. Aamulla metsän peurat tulivat talon takana olevalle niitylle nautiskelemaan. Majoituspaikassa on myös useampi polkupyörä joilla polkee vartissa vaikka upeaan Fiskarsin ruukin kylään. Sinne pääsee kaunista järvenrantatietä pitkin joka on jo itsessään ihana nähtävyys. Täydellinen rentouttava miniloma kauniissa maalaismaisemassa."

Lisää arvosteluja Brobäckista löydät AirBnB:n sivuilta.
Vierasmajasta täältä & kotoisasta mökistä täältä ja tallivintistä täältä.

Viihtyisä vierasmaja
 

Vierasmaja on viihtyisä ja kauniisti sisustettu. Keittiönurkkauksessa on kaikki tarvittava aamiaisen valmistukseen: astiat, jääkaappi, leivänpaahdin sekä vedenkeitin ja kahvikone kapseleineen. Pihan kesäkeittiö grilleineen ja astioineen on myös vieraiden käytössä. Vierasmajassa on juomavesi ja oma siisti ulko-wc. Lämmin ulkosuihku on yhteiskäytössä toisen mökin vieraiden kanssa.

 

Vierasmaja on pieni ja sopii siksi parhaiten kahden henkilön majoittumiseen. Toki olohuoneen vuodesohvan voi levittää lisäksi lasten yöpymiseen. Makuusopessa on muhkea parivuode. Ilmastointilaite on myös saatavilla ja siirrettävissä majaan.

 

Käytössä toukokuusta syyskuun loppuun.

Lisätiedot ja varaukset airbnb.fi

Järjestämme myös vene- ja kalastusretkiä Raaseporin kauniiseen saaristoon sekä elämyksellisiä ratsastusretkiä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy lisää!

Kotoisa mökki

Mökissä on vanhanajan tunnelmaa; se on siisti ja viihtyisä. Pönttöuuni tuo tunnelmaa ja lämpöä, ja mukavat sängyt tarjoavat makoisat unet. Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää tarpeen mukaan. Keittiössä on jääkaapin lisäksi keittolevyt, uuni, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin sekä ruoanlaittovälineet ja astiat. Mökissä on sisä-wc ja kesäaikaan käytössä on lämmin ulkosuihku. Talvisin vieraat voivat käyttää päätalon suihkua. 


Mökkiin mahtuu majoittumaan mukavasti neljä henkeä: mökissä on leveän parivuoteen lisäksi vuodesohva.


Mökki on talvilämmin, mutta kylmimpinä kuukausina (joulusta maaliskuun loppuun) suljettu. 

 

Lisätiedot ja varaukset airbnb.fi

Järjestämme myös vene- ja kalastusretkiä Raaseporin kauniiseen saaristoon sekä elämyksellisiä ratsastusretkiä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy lisää!

Tallivintti

Tilamme kolmas ja ehdottomasti hauskin majoitus löytyy tallin ylisiltä. Tämä sopii sinulle, jos etsit aitoa maatilan tunnelmaa ja haluat kokea jotain erilaista. Vintillä on makuuhuoneen lisäksi oleskelutila keittiönurkkauksineen sekä siisti kuivakäymälä. Vieraidemme käytössä on yhteinen ulkosuihku.

 

Lisätiedot ja varaukset airbnb.fi

Järjestämme myös vene- ja kalastusretkiä Raaseporin kauniiseen saaristoon sekä elämyksellisiä ratsastusretkiä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy lisää!

Luonnonrauhassa

Mökkimme sijaitsevat pihapiirissä ja tilaltamme löytyy kotieläimiä, perinteinen, hiljattain remontoitu puusauna sekä palju, jotka ovat vieraiden käytettävissä pientä lisämaksua vastaan.Tilalla on monenlaisia eläimiä sekä leikkipaikka pienten vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Tilan eläimet ovat ystävällisiä ja lapsiin tottuneita. Myös hyvin varusteltu kesäkeittö ja nuotiopaikka ovat vieraiden käytettävissä. Pyykinpesukone löytyy päätalosta ja on pyynnöstä vieraiden käytettävissä. Pikkulapsia varten mökkeihin on mahdollista saada matkasänky, syöttötuoli, leluja sekä potta.  Kerrothan toiveesi näistä etukäteen.

bottom of page