top of page
image_67159553.JPG

MAJOITU SAARISTON RAUHASSA

Majoitus saaristossa

Nauti saariston koskemattomasta luonnosta, rentoudu riippumatossa ja virkisty veneillen! Uusin kohteemme sijaitsee Bromarvissa, vain kivenheiton päässä Hangosta. Vuokrattavana on ihastuttava kesämökkikokonaisuus kallioisella rannalla Porsön saaressa.

 

Päämökin lisäksi käytössä on perinteinen, puilla lämpiävä hirsisauna, huvimaja tulisijalla sekä siisti, kompostikäymälä. Kaikki rakennukset yhdistää laaja terassialue. Rannassa on laituri venettä varten. 

 

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kerrossängyt. Tuvassa on levitettävä vuodesohva, keittiönpöytä ja kamiina sekä ilmalämpöpumppu. Keittiö on hyvin varusteltu; sieltä löytyy astioiden ja ruuanlaittovälineiden lisäksi jääkaappi-pakastin, uuni sekä kaasuliesi.

 

Vuokralaisten käytössä on kaasugrilli, pieni moottorivene, soutuvene, suplauta, purjelauta sekä trampoliini. Polttopuut, kaasu ja pesuaineet sisältyvät vuokraan.

 

Venekuljetukset Vättlaxvikin sataman ja Porsön saaren välillä tulo- sekä lähtöpäivinä järjestyvät joustavasti ilman erillistä maksua. Mökkiläisten käytössä on myös taksivenepalvelu.

 

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan lomailemaan!

Lisätietoa sekä ajantasainen varauskalenteri löytyy Airbnbn sivuilta abnb.me/x09h9Az7yBb mutta varauksia otamme vastaan myös sähköpostitse tai puhelimitse.

bottom of page